آموزش شیرینی پزی محمود

آموزش رایگان شیرینی پزی . انواع عکس. مطالب آموزشی .و.....

طرز تهیه کیک اسفنجی

                                 طرز تهیه کیک اسفنجی

مواد لازم

 

تخم مرغ

30عدد

شکر

700گرم

آرد قنادی

900گرم

وانیل

1قاشق چایخوری

بکینگ پودر

2قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

 

ابتدا زرده وسفیده تخم مرغ را جدا میکنیم سفیده را با همزن میزنیم { باسرعت بالا} تاخوب سفت وسفید شود .شکر راکم کم به آن اضافه میکنیم .زرده تخم مرغ را میریزیم . وقتی کاملا زرده وسفیده مخلوط شد

داخل ظرف دیگری میریزیم وانیل و بکینگ پودر را اضافه میکنیم  وآرد را کم کم به آن اضافه میکنیم توجه

داشته باشید آرد را نباید زیاد مخلوط کنیم  خمیر راداخل دیس یا قالب کیک تا نصفه میریزیم وداخل فر بادرجه 250میگذاریم حدود 15الی 20دقیقه زمان نیازاست برای اطمینان از پخت کافیست به آرامی روی کیک فشار دهید اگر به حالت اولیه برگشت کیک ما آماده است

+ نوشته شده در  86/10/02ساعت 5:5 بعد از ظهر  توسط محمود  |