X
تبلیغات
آموزش شیرینی پزی محمود - طرزتهیه شیرینی آلمانی { مشهدی} روغن و پودر شکر را در میکسر بزنید تا خوب نرم شود

آموزش شیرینی پزی محمود

آموزش رایگان شیرینی پزی . انواع عکس. مطالب آموزشی .و.....

طرزتهیه شیرینی آلمانی { مشهدی} روغن و پودر شکر را در میکسر بزنید تا خوب نرم شود

طرزتهیه شیرینی آلمانی { مشهدی}

مواد لازم

پودر شکر ۱۰۰گرم
روغن جامد ۳۰۰ گرم
شربت ۶۰گرم
شیر تازه ۶۰ گرم
وانیل مقداری
تخم مرغ یک عدد
آرد قنادی ۶۰۰گرم

طرزتهیه

روغن و پودر شکر را در میکسر بزنید تا خوب نرم شود بعد شربت را اضافه کرده به ترتیب تخم مرغ شیر وانیل وارد را اضافه نمایید(خمیر نباید زیاد مخلوط شود)حال خمیر را در یخچال گذاشته پس از انکه خنک شدبا وردنه روی میز به ضخامت۲ سانت  پهن کرده و قالب بزنیدودر سینی بچینید.

حرارت لازم برای پخت این شیرینی ۳۳۰درجه میباشد.این شیرینی در عرض چند دقیقه پخته میشود.

بعد از اینکه شیرینی ها را از فر خارج کردید اجازه دهید خنک شوند.سپس بین دو بیسکویت را مربا بزنیدو و با هم جفت کنید.

افزودن مقداری زعفران به خمیر زنگ شیرینی را طلایی ویا مقداری پودر کاکایو رنگ شیرینی را قهوه ای میکند.

روکاری با پسته و شکلات

+ نوشته شده در  86/10/28ساعت 3:55 بعد از ظهر  توسط محمود  |