X
تبلیغات
آموزش شیرینی پزی محمود - طرز تهیه مربای نارنج

آموزش شیرینی پزی محمود

آموزش رایگان شیرینی پزی . انواع عکس. مطالب آموزشی .و.....

طرز تهیه مربای نارنج

طرز تهیه مربای نارنج 

 

 

مواد لازم

 

12 عدد

نارنج متوسط كاملاً رنگ گرفته

2 كيلو

شكر

يك استكان

 آب نارنج

 

طرز تهيه

نارنج ها را شسته و پوست آنها را با رنده ريز يك لايه نازك برمي داريم و سر هر كدام از آنها را به اندازه يك ريالي بر مي داريم و داخل آنها را با ته قاشق چايخوري خيلي با دقت و ظرافت خالي مي كنيم و آنها را در ظرف آب سرد قرار مي دهيم.

در ظرف بزرگي آب را جوش آورده و آنها را مي جوشانيم. چون بار اول آب خيلي زود زرد مي شود، بعد از 10 دقيقه آن را صاف و در دفعات بعد هر بار نيم ساعت بجوشانيم و اين عمل را چهار بار تكرار مي كنيم تا نارنج ها پخته و تلخي آنها گرفته شود و هر دفعه آنها را در آب سرد قرار مي دهيم. شكر را با 4 ليوان آب مي جوشانيم تا شربت كمي غليظ شود و پس از خنك شدن آن، نارنج ها را از آب خارج و در شربت طوري قرار مي دهيم تا داخل آنها پر از شربت شود.

ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا مربا جا بيفتد و 15 دقيقه قبل از برداشتن از روي حرارت آب نارنج را اضافه مي كنيم . سپس شربت را امتحان كرده و پس از قوام آمدن كافي حرارت را خاموش مي كنيم و وقتي مربا خنك شد، آنها را در شيشه سرپهن قرار مي دهيم.

+ نوشته شده در  86/10/30ساعت 7:17 بعد از ظهر  توسط محمود  |