آموزش شیرینی پزی محمود

آموزش رایگان شیرینی پزی . انواع عکس. مطالب آموزشی .و.....

طرزتهیه شیرینی رولت

                            

مواد لازم

 

تخم مرغ

20عدد

شکر

350گرم

آرد قنادی

500گرم

وانیل

به مقدار لازم

 

طرز تهیه

 

 

ابتد سفیده وزرده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم سفیده تخم مرغ راباهمزن بادور تند میزنیم تا کا ملا سفید سفت به حالت برف درآید . شکر بعد وانیل زرده تخم مرغ  را اضافه 

کرده تا جای مخلوط میکنیم که خمیر یک دست شود درآخر به آرامی  آرد راداخل خمیر الک میکنیم وهمزمان

مخلوط میکنیم توجه داشته باشید آرد رانباید زیاد هم بزنیم. داخل دیس راچرب میکنیم کف دیس کاغذ میاندازیم

وخمیر راروی کاغذ ریخته وبصورت خیلی نازک روی کاغذ بادست میکشیم وداخل فربادرجه آخر 400 قرار

میدهیم بعداز پختن آنرا بیرون آورده وکاغذ راجدامیکنیم وروی نون خامه میکشیم وبصورت لوله ای پیچیده وداخل فریزر قرار میدهیم بعداز چند ساعت از یخچال بیرون آورده وبه هر اندازه که خواستیم برش میدهیم.

Click for Full Size View

 

+ نوشته شده در  86/11/26ساعت 5:44 بعد از ظهر  توسط محمود  |