طرز تهیه مربای نارنج

طرز تهیه مربای نارنج 

 

 

مواد لازم

 

12 عدد

نارنج متوسط كاملاً رنگ گرفته

2 كيلو

شكر

يك استكان

 آب نارنج

 

طرز تهيه

نارنج ها را شسته و پوست آنها را با رنده ريز يك لايه نازك برمي داريم و سر هر كدام از آنها را به اندازه يك ريالي بر مي داريم و داخل آنها را با ته قاشق چايخوري خيلي با دقت و ظرافت خالي مي كنيم و آنها را در ظرف آب سرد قرار مي دهيم.

در ظرف بزرگي آب را جوش آورده و آنها را مي جوشانيم. چون بار اول آب خيلي زود زرد مي شود، بعد از 10 دقيقه آن را صاف و در دفعات بعد هر بار نيم ساعت بجوشانيم و اين عمل را چهار بار تكرار مي كنيم تا نارنج ها پخته و تلخي آنها گرفته شود و هر دفعه آنها را در آب سرد قرار مي دهيم. شكر را با 4 ليوان آب مي جوشانيم تا شربت كمي غليظ شود و پس از خنك شدن آن، نارنج ها را از آب خارج و در شربت طوري قرار مي دهيم تا داخل آنها پر از شربت شود.

ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا مربا جا بيفتد و 15 دقيقه قبل از برداشتن از روي حرارت آب نارنج را اضافه مي كنيم . سپس شربت را امتحان كرده و پس از قوام آمدن كافي حرارت را خاموش مي كنيم و وقتي مربا خنك شد، آنها را در شيشه سرپهن قرار مي دهيم.

طرزتهیه مربای کیوی

 

                                                   طرزتهیه مربای کیوی

 

مواد لازم:

 

3 كيلو

كيوي تقريباً رسيده و سفت

5/2 تا 3 كيلو

شكر

3 ليوان

آب

يك سوم قاشق چايخوري

وانيل

 

طرز تهيه

كيوي ها را شسته و پوست آنها را خيلي نازك برمي داريم و هر يك را به قطر يك سانتي متر برش مي زنيم. شكر و آب را در قابلمه نسبتاً بزرگي ريخته و مي گذاريم بجوشد تا شربت غليظ شود. سپس مي گذاريم خنك شود. كيوي ها را در شربت خنك شده قرار مي دهيم و آن را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا بجوشد. اين مربا براي پخت به زمان زيادي نياز ندارد و بعد از جوش آمدن20- 25 دقيقه كافي است. شربت آن را امتحان كرده، آبليمو را اضافه مي كنيم . بعد از يكي دو جوش ديگر، ظرف را از روي حرارت برمي داريم و مي گذاريم مربا خنك شود. سپس آن را در شيشه ريخته و در يخچال نگهداري مي كنيم.

يادآوري: در صورت تمايل مي توانيد براي خوش رنگ شدن اين مربا، 2 قطره رنگ سبز مجاز خوراكي به آن اضافه كنيد.

طرزتهیه شیرینی آلمانی { مشهدی}  روغن و پودر شکر را در میکسر بزنید تا خوب نرم شود

طرزتهیه شیرینی آلمانی { مشهدی}

مواد لازم

پودر شکر ۱۰۰گرم
روغن جامد ۳۰۰ گرم
شربت ۶۰گرم
شیر تازه ۶۰ گرم
وانیل مقداری
تخم مرغ یک عدد
آرد قنادی ۶۰۰گرم

طرزتهیه

روغن و پودر شکر را در میکسر بزنید تا خوب نرم شود بعد شربت را اضافه کرده به ترتیب تخم مرغ شیر وانیل وارد را اضافه نمایید(خمیر نباید زیاد مخلوط شود)حال خمیر را در یخچال گذاشته پس از انکه خنک شدبا وردنه روی میز به ضخامت۲ سانت  پهن کرده و قالب بزنیدودر سینی بچینید.

حرارت لازم برای پخت این شیرینی ۳۳۰درجه میباشد.این شیرینی در عرض چند دقیقه پخته میشود.

بعد از اینکه شیرینی ها را از فر خارج کردید اجازه دهید خنک شوند.سپس بین دو بیسکویت را مربا بزنیدو و با هم جفت کنید.

افزودن مقداری زعفران به خمیر زنگ شیرینی را طلایی ویا مقداری پودر کاکایو رنگ شیرینی را قهوه ای میکند.

روکاری با پسته و شکلات

طرز تهیه نان خرمای

طرز تهیه نان خرما

مواد لازم :

 آرد سفيد  نيم كيلو
 كره ي گياهي  250 گرم
 ماست  250 گرم
 نمك  يك قاشق چاي خوري
 بيكينگ پودر  يك قاشق مرباخوري
 خرماي بدون هسته  نيم كيلو
 پودر مغز گردو، بادام، پسته و كنجد  از هر كدام دو قاشق غذاخوري
 دارچين  يك قاشق چاي خوري
 زعفران آب شده  يك قاشق مرباخوري
طرز تهيه :

- خرماهاي بدون هسته را چرخ يا له کنيد.

- کره را کمي روي حرارت آب کنيد.

- ماست را با بيكينگ پودر و زعفران و کره ي آب شده مخلوط كنيد.

- آرد را پس از الك كردن کم کم به همراه وانيل به مخلوط بالا اضافه کنيد و هم بزنيد.

- خمير را خوب ورز دهيد.

- خمير را در يك ظرف كه درب آن را پوشانيده ايد، خارج از يخچال(جايي که نه زياد سرد و نه زياد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهيد.

- بعد از خمير به اندازه يك گردو برداريد و داخل آن را با خرماي له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنيد.

- شيريني ها را مي توانيد به هر شكل كه دوست داريد، درست كنيد.

- شيريني ها را در سيني فر چيده و به مدت 25-20 دقيقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهايت يا 170 درجه سانتيگراد در طبقه ي وسط فر قرار دهيد.

- در صورت تمايل مي توانيد مقداري كنجد روي شيريني ها بپاشيد. در ضمن مي توانيد پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچين مخلوط كنيد و در وسط نان خرمايي قرار دهيد و روي آنها را كنجد بپاشيد.

گرانقیمترین لباس زنانه جهان

گرانقیمترین لباس زنانه جهان

برای دیدن بقیه عکسها اینجا کلیک کنید

 

ادامه نوشته

طرزتهیه کرم نسکافه

                                  طرزتهیه کرم نسکافه

                 

موادلازم

خامه

300گرم

مخلوط پودرشکرنشاسته

1قاشق غذاخوری

نسکافه

2قاشق چایخوری

آب گرم

1قاشق چایخوری

 

 

 

طرزتهیه

 

 

نسکافه را درآب حل کنید.

خامه را داخل فریزر بگذارید تاسفت شود بعد نسکافه . مخلوط پودرشکرنشاسته. خامه. راباهمزن برقی  بادرجه تند بزنید تا کرم سفت شود.

  طرز تهیه کرم کارامل

                         طرز تهیه کرم کارامل

 

 

 موادلازم

 

کره

60گرم

شربت کارامل

2قاشق غذاخوری

مخلوط پودرشکرونشاسته

120گرم

 

10گرم  پودر نشاسته و90گرم پودرشکر رامخلوط میکنیم . مخلوط پودرشکرونشاسته بدست میاید

 

طرزتهیه

    

کره رادرظرف مناسب روی حرارت ملایم بگذارید بعد از آبشدن شربت کارامل به آن اضافه کرده مخلوط کنید وبگذارید 2دقیقه بجوشد کرم را از روی حرارت برداشته مخلوط پودرشکرونشاسته راداخل آن الک کنید وباهمزن خوب بزنید تا کرم نرمی  بدست آید اگر سفت بود کره آب کرده شل بود مخلوط پودرشکرونشاسته

به آن اضافه کنید.

بزرگترین کیک دنیا

 
images/20040403/candy.jpg
 
فيليپيني ها با ساخت كيك 24572 پوندي (كمتر از 12 هزار كيلو) نام خود را در كتاب ركوردداران به ثبت رساندند.
شهر لاترينيداد كه خود را پايتخت توت فرنگي جهان مي خواند با كمك شيريني پزان برجسته خود توانست بزرگترين كيك توت فرنگي جهان را بسازد.
هر برش آن 18 سانت شد و 55 هزار نفر توانستند از آن ميل كنند.
كيك پزان فيليپين توانستند اين كيك فوق العاده را با 6614 پوند توت فرنگي و 1488 پوند توت فرنگي متراكم و 1550 جعبه عصاره توت فرنگي را در كنار 2546 پوند آرد و 44 پوند پودر خمير مايه و 1670 قالب كره و 9 هزار تخم مرغ و 87 گالن شير و 66 گالن خامه بسازند

بلند ترین موهای جهان

بلند ترین موهای جهان

برای دیدن بقیه عکسها اینجا کلیک کنید

ادامه نوشته

عکس کیکهای تولد وعروسی سری ۲

سری ۲ عکس کیکهای تولد وعروسی

 

برای دیدن بقیه عکسها اینجا کلیک کنید

ادامه نوشته

  طرز تهیه نان شیر مال

                               طرز تهیه نان شیر مال

مواد لازم

 

آرد قنادی

1کیلو

شیر

500گرم

مایه خمیر

1قاشق غذا خوری

تخم مرغ

5عدد

شکر

200گرم

روغن مایه

300گرم

زعفران آبکرده

1قاشق غذا خوری

وانیل

1قاشق چایخوری

کنجد.مغز گردو

مقداری برای تزئین

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا یک استکان از شیر را داخل کا سه  ریخته وروی گاز ولرم میکنیم مایه خمیر رابه آن اضافه کرده وداخل شیر حل میکنیم بعد کمی آرد اضافه کرده ومخلوط میکنیم مایه رادرجای گرم میگذاریم تا خوب ور

 بیاید مرحله بعد . شیر. تخم مرغ. شکر. روغن مایه. زعفران آبکرده. وانیل راداخل ظرف ریخته خوب مخلوط  میکنیم آردومایه خمیر رابه داخل آن اضافه کرده وخوب بادست ورز میدهیم تابه حالت خمیر نان درآید اگر خمیر شل بود آرد واگر سفت بود شیر به آن اضافه میکنیم خمیر که آماده شد آن را به چند قسمت

تقسیم میکنیم وآنها را بادست به صورت گرد یا دراز شکل میدهیم وداخل دیس با فاصله زیاد از هم قرار میدهیم روی آن کمی زرده تخم مرغ بازعفران  مخلوط کرده وبا قلمو زده و مغز گردو یاکنجد روی خمیر میریزیم خمیر را در جای گرم قرار میدهیم تا خوب ور بیاید حدودا 2الی 3 ساعت زمان لازم است بعد از اینکه  خمیر آماده شد بادرجه 200 داخل فر میگذاریم بعد از اینکه زیر وروی نان کاملا طلای رنگ شد از داخل فر بیرون میاوریم بعد از خنک شدن استفاده میکنیم. http://sherini.blogfa.com/

 

عکس کیکهای تولد خیلی قشنگ

برای دیدن بقیه عکسها اینجا کلیک کنید

 

ادامه نوشته

مدل لباس عروس

مدل لباس عروس

برای دیدن بقیه عکسها اینجا کلیک کنید

 

ادامه نوشته

چندمدل از کیکهای عروسی  

 چندمدل از کیکهای عروسی  

 

برای دیدن بقیه عکسها اینجا کلیک کنید

 

 

ادامه نوشته

عکسهای مد لباس

 

 

برای دیدن بقیه عکسها اینجا کلیک کنید

 

 

ادامه نوشته

طرز تهیه شکلات

Click for Full Size View               Click for Full Size View

Click for Full Size View

                                             طرز تهیه شکلات

ابتدا شکلات تخته ای را باچاقو خرد کرده وداخل کاسه فلزی می ریزیم وروی حرارت غیر مستقیم مثل بخاری ویا داخل ظرف آب جوش قرار میدهیم وقتی که شکلات نرم شد با قاشق آن را بهم میزنیم  ومقداری

روغن مایه  اضافه میکنیم مقدار آن نیز 1کیلو شکلات  حدود 300گرم روغن مایه لازم است بعد از مخلوط کردن روغن خوب بهم میزنیم تا کاملا شکلات صاف شود بعد شکلات را داخل ظرف دیگری با الک ریز صاف میکنیم توجه داشته باشید به هیچ عنوان حتی یک قطره آب نباید به شکلات ما بخورد  برای استفاده روی کیک شکلات باید ولرم باشد بعد از صاف کردن خامه کیک شکلات را وسط کیک ریخته وبا چاقوی صافی آن رابه روی کیک پخش میکنیم این کار باید سریع انجام شود  برای تهیه شکلات حتما از فروشگاهای لوازم  قنادی استفاده کنید .

 

در جواب دوستان که پرسیدن داخل کیک اسفنجی  کاکائو باشد .بله خیلی ساده است  پودر کاکائو رابعد از الک کردن باآرد مخلوط کرده وبه خمیر اضافه میکنیم .

طرزتهیه مربای سیب

Click for Full Size View

                                           طرزتهیه مربای سیب

موادلازم

 

سیب

1کیلو

شکر

1200گرم

پودرهل

1 قاشق چایخوری

وانیل . جوهرلیمو

نصف قاشق چایخوری

طرزتهیه

سیب را پوست میگیریم هسته آن راجدا میکنیم داخل ظرف فلزی ریخته ویک لیوان آب به آن اضافه کرده وروی گاز میگذاریم تا به صورت نیم پز درآید مرحله بعد سیبها راباچرخ گوشت چرخ میکنیم  وبه آن شکر اضافه کرده وروی گاز باشعله متوسط  قرار میدهیم مرتب مربا را بهم میزنیم تا ته نگیرد بعد از 10دقیقه جوشیدن جوهر لیمو را داخل آب حل کرده و مریزیم  10قیقه دیگر بایستی مربا بجوشد . اکنون وانیل وهل را میریزیم ومربا را از روی گاز بر می داریم .البته این مربا که من در اینجا آموزش دادم بیشتر برای مصرف شیرینی به کار میرود .

 

این هم چند تا عکس  دیدنی از عجائب خلقت

Click for Full Size View

برای دیدن بقیه عکسها اینجا کلیک کنید

ادامه نوشته

هرکس هر سئوالی در زمینه شیرینی دارد بپرسد باکمال میل پاسخ خواهم داد

باسلام خدمت دوستان. عزیزان پرسیده بودند که چرا فقط عکس کیک نشان میدهی من درنظر دارم شیرینی های که بشود آنها را در منزل باامکانات اولیه  تهیه کرد را آموزش بدهم چون این کیکهای که من عکس آنها را در وبلاگ می گذارم نیاز به امکانات مخصوص قنادی دارد  اشااله در مطالب بعدی حتما به نحوه آموزش کیکهای تولد و عقد عروسی خواهم پرداخت .امیدوارم شما دوستان بانظرات خودتان مرا تشویق نمائید.در ضمن هرکس هر سئوالی در زمینه شیرینی دارد بپرسد باکمال میل پاسخ خواهم داد

Click for Full Size View

  طرز تهیه کیک اسفنجی

                                 طرز تهیه کیک اسفنجی

مواد لازم

 

تخم مرغ

30عدد

شکر

700گرم

آرد قنادی

900گرم

وانیل

1قاشق چایخوری

بکینگ پودر

2قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

 

ابتدا زرده وسفیده تخم مرغ را جدا میکنیم سفیده را با همزن میزنیم { باسرعت بالا} تاخوب سفت وسفید شود .شکر راکم کم به آن اضافه میکنیم .زرده تخم مرغ را میریزیم . وقتی کاملا زرده وسفیده مخلوط شد

داخل ظرف دیگری میریزیم وانیل و بکینگ پودر را اضافه میکنیم  وآرد را کم کم به آن اضافه میکنیم توجه

داشته باشید آرد را نباید زیاد مخلوط کنیم  خمیر راداخل دیس یا قالب کیک تا نصفه میریزیم وداخل فر بادرجه 250میگذاریم حدود 15الی 20دقیقه زمان نیازاست برای اطمینان از پخت کافیست به آرامی روی کیک فشار دهید اگر به حالت اولیه برگشت کیک ما آماده است