طرز تهیه مربای نارنج
طرز تهیه مربای نارنج

مواد لازم
|
12 عدد |
نارنج متوسط كاملاً رنگ گرفته |
|
2 كيلو |
شكر |
|
يك استكان |
آب نارنج |
طرز تهيه
نارنج ها را شسته و پوست آنها را با رنده ريز يك لايه نازك برمي داريم و سر هر كدام از آنها را به اندازه يك ريالي بر مي داريم و داخل آنها را با ته قاشق چايخوري خيلي با دقت و ظرافت خالي مي كنيم و آنها را در ظرف آب سرد قرار مي دهيم.
در ظرف بزرگي آب را جوش آورده و آنها را مي جوشانيم. چون بار اول آب خيلي زود زرد مي شود، بعد از 10 دقيقه آن را صاف و در دفعات بعد هر بار نيم ساعت بجوشانيم و اين عمل را چهار بار تكرار مي كنيم تا نارنج ها پخته و تلخي آنها گرفته شود و هر دفعه آنها را در آب سرد قرار مي دهيم. شكر را با 4 ليوان آب مي جوشانيم تا شربت كمي غليظ شود و پس از خنك شدن آن، نارنج ها را از آب خارج و در شربت طوري قرار مي دهيم تا داخل آنها پر از شربت شود.
ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا مربا جا بيفتد و 15 دقيقه قبل از برداشتن از روي حرارت آب نارنج را اضافه مي كنيم . سپس شربت را امتحان كرده و پس از قوام آمدن كافي حرارت را خاموش مي كنيم و وقتي مربا خنك شد، آنها را در شيشه سرپهن قرار مي دهيم.














