مدل کیک تولد

بقیه در ادامه مطلب
مواد لازم
|
آرد قنادی |
1کیلو |
|
شیر |
500گرم |
|
مایه خمیر |
1قاشق غذا خوری |
|
تخم مرغ |
5عدد |
|
شکر |
200گرم |
|
روغن مایه |
500گرم |
|
زعفران آبکرده |
1قاشق غذا خوری |
|
وانیل |
1قاشق چایخوری |
|
کرم دانمارکی |
مقداری |
ابتدا یک استکان از شیر را داخل کا سه ریخته وروی گاز ولرم میکنیم مایه خمیر رابه آن اضافه کرده وداخل شیر حل میکنیم بعد کمی آرد اضافه کرده ومخلوط میکنیم مایه رادرجای گرم میگذاریم تا خوب ور
بیاید مرحله بعد . شیر. تخم مرغ. شکر. روغن مایه. زعف
طرز تهیه
ران آبکرده. وانیل راداخل ظرف ریخته خوب مخلوط میکنیم آردومایه خمیر رابه داخل آن اضافه کرده وخوب بادست ورز میدهیم تابه حالت خمیر نان درآید اگر خمیر شل بود آرد واگر سفت بود شیر به آن اضافه میکنیم خمیر که آماده شد آن را با وردنه به صورت مسطتیل روی میز باز میکنیم به قطر 2سانتیمتر کرم رابصورت یکواخت روی خمیر میکشیم وخمیررا گرد یا کتابی می پیچیم وبا کاردک به اندازهای کوچک برش میدهیم وداخل دیس می چینیم ودر جای گرم قرار می دهیم تا خمیر خوب ور بیاید وبعد بادرجه 250 داخل فر میگذاریم حدود 15 دقیقه زمان برای پختن لازم است . بعد از خنک شدن با قلم مو مقداری شربت گرم به روی شیرینی میزنیم .
البته طرز تهیه شیرینی دانمارکی به دو صورت میباشد که من یکی از آن را آموزش دادم

طرز تهیه نان خامه ای
مواد لازم
|
آب |
1کیلو |
|
آرد |
500گرم |
|
روغن مایه |
250گرم |
|
تخم مرغ |
600گرم |
طرز تهیه
ابتدا آب را داخل ظرف فلزی ریخته وروی گاز می گذاریم تاجوش بیاید روغن مایه را اضا فه میکنیم وقتی که آب جوش آمد آرد را ریخته و بهم میزنیم حدود 5 دقیقه بعد از پخته شدن. خمیر را داخل ظرف دیگری ریخته صبر میکنیم تاخمیر کمی ولرم شود حالا تخم مرغ را کم کم اضافه کرده ومخلوط میکنیم تا خمیر ما به حالت کش دار درآید خمیر را داخل قیف ریخته توی دیس بافاصله از هم میزنیم وداخل فر بادرجه 250 میگذاریم حدود 15 الی 20 دقیقه زمان نیاز است که خامه ای ما پخته وبصورت طلای درآید بعد از خنک شدن. خامه را داخل قیف ریخته وخامه را داخل نون خامه ای بصورت تزریق پر میکنیم.
