طرزتهيه شیرینی پفکی گردوئی

 


 

شيريني گردويي پفکي


مواد لازم:

زرده  تخم‌مرغ 4 عدد
مغز گردوي خرد شده 5/1 پيمانه
آرد  2 قاشق غذاخوري
پودر قند يک سوم پيمانه
وانيل يک چهارم قاشق چاي‌خوري
خلال يا پودر پسته  به ميزان لازم

 
 

  
 


طرزتهيه

فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت( 180 درجه سانتيگراد) گرم کنيد.

پودرقند، زرده تخم‌مرغ و وانيل را با هم مخلوط کرده و با همزن برقي بزنيد تا کاملاً سفيد و کشدار شود.


سپس آرد و گردوي خرد شده را اضافه نموده و مخلوط کنيد. (مايه شيريني بعد از اضافه نمودن گردو نبايد شل باشد و در صورت شل بودن، کمي گردوي خرد شده به آن اضافه نماييد).

سيني را چرب نموده و با قاشق مرباخوري مقداري از مايه را در سيني بريزيد و روي آن را کمي خلال پسته يا پودر پسته بريزيد.

سپس سيني را در طبقه ي وسط فر به مدت 15- 10 دقيقه قرار دهيد تا شيريني بپزد.

پله جین و راز  چهل دم

 

 

                                     

باسلام خدمت همه عزیزان شاید این مطلبی که امروز در وبلاگ می خواهم درج کنم هیچ ارتباطی  به مطالب قبلی من که بیشتر به آموزش شیرینی پزی و دیگر مطالب آموزشی  وانواع عکس اختصاص دارد نداشته باشد . موضوع از این قرار است که در استان  بقیه در ادامه مطلب

 

 

 

 

ادامه نوشته

مدل لباس زنانه جدید

 

مدل لباس زنانه جدید                                    

 

برای مشاهده عکسها اینجا کلیک کنید

ادامه نوشته

طرز تهیه نان محلی اگردک

اگردک یک نوع از نان های محلی است که در نقاط مختلف و به شیوه های گوناگون تهیه می شود
به اختصار نان  و طرز تهیه آن را ذکر می نمائیم
مواد لازم جهت تهیه اگردک
 


شیر دو لیوان
آرد چهار لیوان
روغن مایع یک چارم لیوان
زرده تخم مرغ دو عدد
مایه خمیر  یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:


۱- ابتدا شیر ولرم ، زرده تخم مرغ و روغن مایع را با هم مخلوط می کنیم
۲- مواد خشک یعنی آرد ، شکر ، مایه خمیر نان فنتزی و بکینگ پودر را نیز با هم مخلوط می نمائیم
۳- اندک اندک مواد خشک خود را به مخلوط شیر افزوده و آنها را هم می زنیم ، مواد که کمی سفت شد با دست آنرا ورز داده و کم کم مواد خشک را به آن میافزائیم
۴- هنگامی که خمیر حاصل ، حالت چسبندگی اش کم شد به گونه ای که به دست نمی چسبید افزودن مواد خشک را قطع کرده و خمیر را استراحت می دهیم
۵- استراحت دادن : روی ظرف محتوی خمیر را با سلفون یا کیسه فریزر به خوبی میپوشانیم تا از خشک شدن روی خمیر جلوگیری شود و در دمای معمولی محیط ، به مدت حدودا دو ساعت قرار می دهیم تا خمیر عمل آید
۶- بعد از سپری شدن زمان لازم و برای اینکه بفهمیم خمیر خوب عمل آمده است ابتدا با انگشت به گوشه ای از خمیرمان فشاری وارد می کنیم.اگر خمیر به حالت اول خود بازگشت هنوز آماده نشده و باید مدتی دیگر تا عمل آمدن ، استراحت کند
اما اگر جای فشار انگشت ما به همان حالت فرورفته باقی بماند ، خمیر آماده شده و خوب به عمل آمده است
۷- خمیر را به اندازه های کوچک ـ حدودا اندازه پرتقال ـ جدا میکنیم و بر روی سطح صاف ـ مثلا یک سینی ـ کمی آرد میریزیم تا خمیر به آن نچسبد و با وردنه ـ و یا هر وسیله ای مشابه ـ خمیر را پهن نموده و به ضخامت نیم تا یک سانتیمتر در می آوریم
۸- خمیر پهن شده را به قطعات کوچک و در ابعاد و اشکال دلخواه برش می دهیم
۹- از روغن جامد یا روغن مایع مخصوص سرخ کردن استفاده میکنیم وتابه را به گونه ای از روغن پر میکنیم که خمیر نیم سانتی ما کاملا در زیر روغن قرار داشته باشد
روغن را کاملا داغ نموده و حرارت زیر تابه را ملایم میکنیم
این عمل به خاطر آن است که حرارت زیاد روغن در یک زمان به همه جای نان ما رسیده و آن را به خوبی بپزد
۱۰- آرد اضافی سطح خمیر را میتکانیم و خمیر را درون روغن قرار میدهیم
۱۱- هنگامی که سطح زیر اگردک پخته شود آنرا برمیگردانیم تا روی دیگرش هم پخته شود
۱۲- اکنون نان محلی ما آماده است

مطلبی درباره عسل

 

مطلبی درباره عسل وخواص آن    

 

 

برای دیدن مطلب اینجا کلیک کنید 

ادامه نوشته