کیکهای آماده به خوردن

 

کیکهای آماده به خوردن

 

 

 

 

 

ادامه عکسها 

ادامه نوشته

امروز برایتان درست کردن  کیک را آموزش خواهم داد

        {    امروز برایتان درست کردن  کیک را آموزش خواهم داد}

 

برای اینکار ابتدا نون کیک اسفنجی لازم داریم که طرز تهیه آنرا آموزش دادم http://sherini.blogfa.com/post-22.aspx

کیک راازقسمت عرض آن به  دو لایه تقسیم کرده وروی یکی از آن خامه ومقدار گردو وموز مخلوط بکشید

لایه دیگر را به روی آن جفت کنید وکمی شربت که تشکیل شده از آب .شکر. واسانس به روی آن باقلمو بزنید روی کیک خامه ریخته وبا کاردک صافی  همه جای کیک را  یکنواخت خامه بکشید بعد با خامه رنگی و میوه وژله شکلات روی کیک را تزئین کنید  . من چند نمونه برای شما  از این کیکها  میگذارم 

Click for Full Size View

برای دیدن بقیه عکسها اینجا کلیک کنید  

 

ادامه نوشته

مدل لباس

مدل لباس

برای دیدن مدل لباس اینجا کلیک کنید

ادامه نوشته

 طرزتهیه شیرینی میکادو { میشگا

   طرزتهیه شیرینی میکادو { میشگا}

                                                

                   

                                                                                    

مواد لازم:
شکلات=200 گرم
پودر کاکائو=2 قاشق سوپخوری
شیر=4 قاشق سوپخوری
کره=150 گرم                                                                         
وانیل=4/1 قاشق چایخوری
پودر شکر=3/1 پیمانه پر
پودر بادام=1 پیمانه
پودر بسکویت=1 پیمانه پر
نان میکادو=4 ورق


طرز تهیه:

1. شکلات، کاکائو و شیر را با هم مخلوط کنید و روی بخار آب جوش قرار داده تا ذوب شود. بعد بگذارید تا کمی خنک شود.
2. کره، پودر شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکدست و روشن شود. آنگاه مخلوط مخلوط شکلات ذوب شده را به آن بیفزایید و پس از مخلوط شدن،پودر بادام و پودر بسکویت را اضافه و مخلوط کنید.
3. کمی از مواد بدست آمده را روی نان میکادو بمالید و یک نان دیگر روی ان بگذارید و این کار را تکرار کنید و با دست روی نانها را کمی فشار دهید و در یخچال قرار دهید.
4. بعد از حدود یک ساعت، میکادو را برش بزنید.


طرزتهیه فالوده

مواد لازم:
آب= نیم لیتر
شکر= یک و نیم پیمانه
گلاب =یک چهارم پیمانه
(رشته برنجی های چینی( قابل ذکر اینکه این رشته ها در تمام سوپر مارکت ها یافت میشه


طرزتهيه
آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل بشه و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا می کنه و کمی کشدار میشه. اگر می خواهید مثل من ظرف را در فریزر بگذارید بهتره از یک ظرف فلزی برای این کار استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید. صد البته میشه با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد ولی من خودم این طریق را ترجیح می دهم.



رشته های چینی را توی آب جوش می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم می پزیم. وقتی رشته ها کاملا نرم شد و کمی هم لعاب دار آنها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش می ریزیم و میگذاریم تا آب اضافی اش برود.
بعد از حدود ۲-۳ ساعت ظرف را از داخل فریزر در میاریم و با قاشق بهم می زنیم و رشته های چینی را داخلش ریخته و خیلی آروم طوری که رشته ها از هم نپاشه شروع به هم زدن می کنیم.
فالوده شما حاضر است.
اگر رشته ها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشته ها را توی یخ می ریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشه. پس حتما بگذارید خوب بپزه.