عيد شما مبارک

فرارسیدن نوروز

باستان به همه ایرانیان وطن دوست مبارک

عيد شما مبارک

 

مدل لباس جدید 2008

 

 

برای دیدن مدل لباس اینجا کلیک کنید 

ادامه نوشته

طرزتهیه  شيريني زبان  

 

                                      طرزتهیه  شيريني زبان 

موادلازم

 

آرد كاملا سفيد

300گرم

كره

150گرم

 تخم مرغ

1عدد

روغن مايع

 يك قاشق سوپخوري

جوهرليمو

 يك دوم قاشق چايخوري

وانيل

 

 يك دوم قاشق چايخوري

نمك

يك قاشق چايخوري

آب خنك

يك فنجان

 

طرزتهیه  :   در كاسه بزرگي آرد را بريزيد. وسط آن را گود كرده و در ظرف ديگري تخم مرغ، روغن مايع، جوهرليمو، آب و نمك را مخلوط كنيد و آن را به آرد اضافه كنيد تا خمير صاف يك دستي به عمل بيايد. خمير را يك ساعت بگذاريد، بماند تا جا بيفتد. روي سطح مسطحي آرد پاشيده، خمير را به قطر2 سانتي متر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمير جاي دهيد و چهارگوش خمير را روي كره بكشيد و با وردنه آرام آرام روي خمير ضرباتي وارد كنيد تا كره نرم شود. سپس خمير را به ضخامت يك سانتي متر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنيد و در جاي خنك بگذاريد و پس از 20 دقيقه خمير را مجدداً پهن كرده و به قطر يك سانتي متري باز كنيد و اين بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمير را طول خمير قرار دهيد و شش لا، تا بزنيد و در جاي خنكي بگذاريد و باز بعد از20 دقيقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنيد و هر بار آرد اضافه روي خمير را با برس كنار زده و 6 بار خمير را باز و بسته كنيد و در دفعه آخر آن را به قطر يك سانتي متر پهن كنيد. شيريني هايي كه مي توانيد با اين خمير تهيه كنيد عبارتند از: ناپلئوني، پاپيوني، زبان

يادآوري: ما مي توانيم به جاي كره از روغن مخصوص قنادي ( روغن صاف) نيز استفاده نماييم. در ضمن تهيه اين خمير نياز به تجربه دارد.

خمير را به شكل مربع يا مستطيل به قطر 5/1 تا 1 سانتي متر باز كرده وکمی شربت باقلم موروی خمیربزنیدومقداری پودرشکرروی آن بریزیدو با قالب شيريني زبان، خمير را قالب مي زنيم و با نوك كارد تيزي وسط خمير را از طول برش 2 سانتي مي زنيم  و در سيني فرمي چينيم و آن را در وسط پنجره فر روي درجه 400 فارنهايت، مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم تا شيريني ها پف كرده و بپزند.

يادآوري: 1- در صورتي كه جوهرليمو خمير بيش از حد معين شده مصرف شود، شيريني زبان كج خواهد شد.2- داغ بودن زيادي فر باعث سوخته شدن سطح شيريني ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند.

 

Click for Full Size View

طرزتهیه شیرینی برنجی  مخصوص عید

                           طرزتهیه شیرینی برنجی  مخصوص عید

موادلازم

آرد برنج

500گرم

آرد سفید

500گرم

روغن صاف قنادی یا کره

300گرم

پودرشکر

250گرم

گلاب یا شیر

300گرم

تخم مرغ

3عدد

پودرهل

1قاشق چایخوری

 

طرزتهیه:

آردسفیدو آرد برنج و روغن صاف راداخل همزن میزنیم تاخوب مخلوط وسفید خمیر نرمی بدست آید.مرحله بعد دریک ظرف دیگری پودرشکر. گلاب یا شیر. تخم مرغ پودرهل راخوب باهم مخلوط می کنیم وخمیر راداخل آن اضافه کرده وباهم مخلوط میکنیم توجه داشته باشید زیاد نباید خمیر را هم بزنیم . خمیر را داخل قیف ریخته وبا فاصله از هم داخل دیس میزنیم وروی آن را با زیر لیوان تزئین کرده ومقداری سیاه دانه یا خلال پسته روی آن میریزیم وبا درجه 250ف داخل فر قرار میدهیم  20دقیقه حدودا زمان برای پخت لازم است.

Click for Full Size View

 

  طرزتهیه شیرینی پفکی

                                                شیرینی پفکی

موادلازم

سفیده تخم مرغ

200گرم

پودرشکر

300گرم

آبلیمو

1قاشق چایخوری

وانیل

نصف قاشق چایخوری

پودرپسته

مقداری

 

 

طرزتهیه:

              سفیده تخم مرغ وپودرشکر راداخل همزن ریخته وباسرعت بالا میزنیم تاخوب سفت وبرفی شود آبلیمو رااضافه میکنیم ووانیل را ریخته و هم میزنیم تاموقعی که تقریبا به حالت خامه کیک درآید داخل قیف ریخته و روی کاغذی که  کف دیس انداخته ایم بافاصله ازهم  میزنیم  وروی آنرا باپودر پسته تزئین میکنیم وداخل فر بادرجه 150 ف قرار میدهم  20دقیقه زمان برای پخت لازم است برای اطمینان از پخت شیرینی کافیه یکی از آنها را باانگشت تکان دهید اگر از روی کاغذ جداشد شیرینی آماده است.

 Click for Full Size View

گرانقیمت ترین وسائل

 

برای دیدن بقیه عکسها اینجا کلیک کنید

ادامه نوشته